Egy egyszerű, nagyon finom és könnyed sütemény :)
Sziasztok!
Elhoztam a kedvenc morzsasüti receptemet. Tényleg nagyon finom és egyszerű az elkészítése.
Hozzávalók:
Fontos! a hozzávalókat sosem szoktam kimérni grammra pontosan, a szemmértékre hagyatkozom, ami még eddig nem hagyott cserben:)
- Zabliszt
- apró szemű zabpehely
- laktózmentes Vénusz margarin
- eritrit
- pici fahéj
- választott gyümölcs
TÉSZTA HOZZÁVALÓI:
- Zabliszt
- apró szemű zabpehely
- laktózmentes Vénusz margarin
- eritrit
Elkészítés:
- A gyümölcsöket felvágjuk, megszórjuk őket eritrittel, fahéjjal és egy előre kivajazott tepsibe szórjuk.
- A zabpelyhet összeforgatjuk a liszttel, valamint az eritrittel majd hozzáadjuk a megolvasztott vajat, és morzsás állagúra dolgozzuk.
- A gyümölcsökön eloszlatjuk ezt a zabpelyhes morzsát, végül 170fokos sütőben 30-35 percig sütjük.
Megosztás a facebookon